Print opties

Sluiten

Familie Leichtmann – Pizza met witte asperges op Libanees platbrood

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Schil de asperges en snijd 2 tot 5 cm van de onderkant. Snijd ze over de lengte door indien ze erg dik zijn. Snijd de asperges in stukken van ongeveer 3 cm en kook beetgaar.
3
Snijd de rode ui in halve ringen en de bieslook fijn. Scheur de Prosciutto in stukken. Kook ondertussen de eieren hard. Snijd of verkruimel de eieren tot kleine stukjes.
4
Smeer elk Libanees platbrood in met pizzasaus. Bestrooi de bodems met kaas en beleg het met ui, stukjes asperges en Prosciutto.
5
Bak elke pizza 4,5 min. in het midden van de oven. Bereid ondertussen de Maggi aspergesaus met een klontje boter, zoals aangegeven op de verpakking.
6
Top de pizza vlak voor het serveren af met de warme aspergesaus, het verkruimelde ei en de bieslook.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.