Garnalen Poffertjes Met Takoyaki Saus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Garnalen poffertjes met takoyaki saus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Zeef de bloem en het bakpoeder boven een kom en voeg de eieren en visbouillon toe. Klop het mengsel tot een egaal beslag zonder klonten. Voeg driekwart van de garnalen en de lente-ui toe en meng dit door het beslag. Bewaar de overige garnalen en lente-ui voor de topping.
2
Verhit een poffertjespan en vet in met roomboter. Schenk het beslag in de poffertjespan en bak de poffertjes in 3 min. gaar. Draai ze om en bak de andere kant goudbruin.
3
Meng ondertussen de ketchup, worcestersaus, oestersaus en honing door elkaar. Serveer de warme poffertjes met de mayonaise en zelfgemaakte takoyaki saus. Top de poffertjes af met de garnalen en lente-ui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij
  • Weekdieren
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Tamara
Sebastiaan van Eatertainment
Karin
Jennifer van Eatertainment
Karin
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Japans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Poffertjes
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via