Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Zeef de bloem en het bakpoeder boven een kom en voeg de eieren en visbouillon toe. Klop het mengsel tot een egaal beslag zonder klonten. Voeg driekwart van de garnalen en de lente-ui toe en meng dit door het beslag. Bewaar de overige garnalen en lente-ui voor de topping.
2
Verhit een poffertjespan en vet in met roomboter. Schenk het beslag in de poffertjespan en bak de poffertjes in 3 min. gaar. Draai ze om en bak de andere kant goudbruin.
3
Meng ondertussen de ketchup, worcestersaus, oestersaus en honing door elkaar. Serveer de warme poffertjes met de mayonaise en zelfgemaakte takoyaki saus. Top de poffertjes af met de garnalen en lente-ui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij
  • Weekdieren
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Soja
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Tamara
Sebastiaan van Eatertainment
Karin

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Japans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via