Print opties

Sluiten

Garnalen poffertjes met takoyaki saus

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigheden
1
Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Zeef de bloem en het bakpoeder boven een kom en voeg de eieren en visbouillon toe. Klop het mengsel tot een egaal beslag zonder klonten. Voeg driekwart van de garnalen en de lente-ui toe en meng dit door het beslag. Bewaar de overige garnalen en lente-ui voor de topping.
2
Verhit een poffertjespan en vet in met roomboter. Schenk het beslag in de poffertjespan en bak de poffertjes in 3 min. gaar. Draai ze om en bak de andere kant goudbruin.
3
Meng ondertussen de ketchup, worcestersaus, oestersaus en honing door elkaar. Serveer de warme poffertjes met de mayonaise en zelfgemaakte takoyaki saus. Top de poffertjes af met de garnalen en lente-ui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.