Couscoussalade Met Garnalen In Een Tortilla Bowl
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Couscoussalade met garnalen in een tortilla bowl

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Maak ondertussen de dressing door de mosterd met honing, Griekse yoghurt en de helft van de olijfolie te mengen. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.
2
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg elke tortilla in een ovenbestendig schaaltje en zorg dat de tortilla’s tegen de randen omhoog staan. Smeer in met 1/4 van de olijfolie en bak de tortilla bowls in ongeveer 8 min. goudbruin.
3
Verwarm de overige olijfolie in een koekenpan en bak de wokgarnalen in 5 min. gaar met de ketjap.
4
Schil en ontpit ondertussen de avocado en mango en snijd in blokjes.
5
Meng de spinazie in een grote kom met de couscous, garnalen, avocado en mango. Breng op smaak met peper en zout. Vul de tortilla bowls met de couscoussalade en garneer met sesamzaad en de dressing. Serveer eventueel met grofgesneden koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Weekdieren
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Frans
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Wraps & Tortilla's
Bowls
Couscous
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via