Gegrilde rodekool met honing hazelnoten
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Gegrilde rode kool met honing hazelnoten

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
55 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de rode kool in plakken van 1 cm dik en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Maak een marinade van olijfolie, za’tar kruiden, maple siroop en balsamico. Roer goed door en bestrijk de plakken rode kool hiermee. Plaats de rode kool in de oven voor 45 min.
3
Verhit de hazelnoten in een pannetje en voeg de honing toe. Roer regelmatig door. Haal de hazelnoten uit de pan en hak in stukken.
4
Serveer de rode kool met geraspte Parmezaanse kaas, de gebakken hazelnoten en breng op smaak met peper en zout.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Groenten
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via