Groente chips met rozemarijn
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Groentechips met rozemarijnzout

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min
1
Verwarm de oven voor op 140°C. Snijd de aardappel, pastinaak, wortelen en rode bieten in dunne plakjes met een mandoline of mes. Meng de plakjes samen met de olijfolie in een kom.
2
Leg de plakjes op een rooster met bakpapier. Kies voor een rooster in plaats van een bakplaat, dan wordt de groentechips krokanter. Rooster 30 min. in de oven.
3
Ris de rozemarijn van het takje en maal samen met het zout fijn in een vijzel. Besprenkel de groentechips rozemarijnzout naar smaak.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Vind je dit leuk?

    Reacties
    Plaats nieuwe reactie

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Borrelhapjes & snacks
    Soort
    Chips
    Voorkeuren
    Vrij van vis
    Vegetarisch
    Vrij van vlees
    Vegan

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via