Borrelbrood Met Kazen Knoflook En Peterselie
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Borrelbrood met kazen, knoflook en peterselie

Zin om lekker te borrelen? Dit heerlijke borrelbrood mag niet ontbreken op jouw borrelplank! Het is erg makkelijk te maken en is ook nog eens ontzettend lekker gevuld met verschillende soorten kaas, knoflook en peterselie.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten

Recept borrelbrood met kazen, knoflook en peterselie

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het brood aan de bovenkant om de 3 cm in de lengte in, maar niet helemaal door. Snijd het brood haaks hierop (in de breedte) nogmaals aan de bovenkant in, zodat er een ruitpatroon ontstaat.
2
Pers of snijd de knoflook fijn. Smelt de boter in een steelpan, voeg de knoflook toe aan de gesmolten boter en laat iets afkoelen.
3
Snijd de mozzarella in kleine blokjes van ongeveer een halve centimeter. Meng de mozzarella en de fijngesneden peterselie met de geraspte kaas. Vul het brood met het kaasmengsel. Schenk de knoflookboter over het gevulde brood en bestrooi met zout naar smaak.
4
Leg het brood op een stuk bakpapier op een ovenplaat. Leg het brood hierop en bak 12 á 15 min. in het midden van de oven.
5
Haal het brood uit de oven en plaats op een serveerplank.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via