Tortilla chips uit de airfryer met 3 dips
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Tortilla chips uit de airfryer met 3 dips

Chips is voor velen een favoriete snack bij een borrel of een ouderwets tv-avondje. Ga voor een bewuste en gezondere keuze en kies voor tortillachips uit de airfryer met 3 dips. Heb je nog wat tortillachips over? Geen probleem! Je kunt deze 2 tot 3 dagen bewaren in een afgesloten bakje.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Avocadodip
Bietendip
Yoghurtdip
Keukenbenodigdheden

Recept tortilla chips uit de airfryer met 3 dips

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Smeer de tortilla’s in met olijfolie en snijd iedere tortilla met een pizzasnijder in 8 puntjes. Breng op smaak met peper en zout. Bak de tortilla’s in ca. 8 min. goudbruin in de airfryer op 180ºC.
2
Maak ondertussen de dips. Schil en ontpit voor de avocadodip de avocado’s. Prak ze met een vork samen met de feta, limoensap en knoflookpoeder. Breng op smaak met peper en zout en garneer met wat feta.
3
Laat de kikkererwten uitlekken en pureer deze met een staafmixer samen met de bietjes en de olijfolie tot een gladde dip. Breng op smaak met knoflookpoeder, peper en zout. Meng de geitenkaas door de bietendip.
4
Snijd de koriander fijn en voeg toe aan de yoghurt, samen met het limoensap, olijfolie en knoflookpoeder. Breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer de 3 dips met de tortilla chips.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?