Tortilla chips uit de airfryer met 3 dips
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Tortilla chips uit de airfryer met 3 dips

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Avocadodip
Bietendip
Yoghurtdip
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Smeer de tortilla’s in met olijfolie en snijd iedere tortilla met een pizzasnijder in 8 puntjes. Breng op smaak met peper en zout. Bak de tortilla’s in ca. 8 min. goudbruin in de airfryer op 180ºC.
2
Maak ondertussen de dips. Schil en ontpit voor de avocadodip de avocado’s. Prak ze met een vork samen met de feta, limoensap en knoflookpoeder. Breng op smaak met peper en zout en garneer met wat feta.
3
Laat de kikkererwten uitlekken en pureer deze met een staafmixer samen met de bietjes en de olijfolie tot een gladde dip. Breng op smaak met knoflookpoeder, peper en zout. Meng de geitenkaas door de bietendip.
4
Snijd de koriander fijn en voeg toe aan de yoghurt, samen met het limoensap, olijfolie en knoflookpoeder. Breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer de 3 dips met de tortilla chips.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Soort
Wraps & Tortilla's
Airfryer
Chips
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via