haase bluf
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Haagse bluf met amandelkoekjes en munt

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Hak 3/4 van amandelkoekjes grof met een mes of in een blender. De koekjes mogen nog wel wat structuur hebben.
2
Verkruimel de resterende amandelkoekjes helemaal fijn met de mixer.
3
Maak de kom en kloppers vetvrij met citroensap. Splits het ei en klop het eiwit met het bessensap. Voeg de suiker in delen toe. Klop stijf en zorg dat alle suiker is opgenomen. Als het eiwit met de suiker stijve pieken vormt is het stevig genoeg.
4
Verdeel 1/3 van de grove amandelkoekjes over de bodem van de glazen. Voeg de helft van het schuim toe. Verdeel nog een laag van de grof gehakte koekjes over de bovenkant. Verdeel nog een laag schuim erover. Top af met de fijngemalen koekkruimels.
5
Schaaf stukjes chocolade over de bovenkant van de glazen.
6
Garneer met wat blaadjes munt en een paar bosbessen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Desserts
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via