Hak ¾ van amandelkoekjes grof met een mes of in een blender. De koekjes mogen nog wel wat structuur hebben. Verkruimel de resterende amandelkoekjes helemaal fijn met de mixer.
2
Maak een kom en kloppers vetvrij met citroensap. Splits het ei en klop het eiwit met het bessensap. Voeg de suiker in delen toe. Klop stijf en zorg dat alle suiker is opgenomen. Als het eiwit met de suiker stijve pieken vormt is het stevig genoeg.
3
Verdeel 1/3 van de grove amandelkoekjes over de bodem van de glazen. Voeg de helft van het schuim toe. Verdeel nog een laag van de grof gehakte koekjes over het schuim. Schep weer een laag schuim op de koekjes. Top af met de fijngemalen koekkruimels.
4
Rasp de pure chocolade over de bovenkant van de glazen. Pluk de blaadjes van het takje munt en garneer met wat blaadjes munt en bosbessen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.