Halveer de avocado, verwijder de pit en prak het vruchtvlees fijn in een kom tot er een glad geheel ontstaat. Pel en snijd de witte ui in stukjes en voeg toe aan de avocado. Pers het sap uit de citroen en voeg toe. Roer het geheel goed door en dek af met huishoudfolie. Zet in de koelkast tot gebruik.
2
Pel en hak de rode ui en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de rode ui zacht en glazig. Voeg het paprikapoeder, komijnpoeder, zwarte peper, zout en knoflook toe en roer het geheel door. Laat 1 min. bakken totdat de geuren vrijkomen.
3
Voeg de Redefine Pulled Pork toe en roer door. Laat het geheel 2 à 3 min. bakken, zodat het nieuw-vlees goed gaar wordt en aan alle kanten gekruid is. Haal de pan van het vuur en houd het gerecht warm.
4
Snijd de cherrytomaten in kwartjes. Halveer de jalapeño, verwijder de zaadjes en hak fijn. Verdeel de nacho’s op een bord en schep het gekruide nieuw-vlees erover. Verdeel de cherrytomaten en jalapeño over de nacho’s. Pluk de blaadjes van de koriander en snijd de limoen in partjes. Garneer de nacho’s met de koriander en verdeel de limoenpartjes erover. Serveer met de guacamole.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.