Noedels met vegetarische balletjes en pindasaus
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Noedels met vegetarische balletjes en pindasaus

Een lekker wokgerecht met zelfgemaakte pindasaus. Een ideaal recept voor doordeweeks, want het staat binnen 15 minuten op tafel. Wij gebruiken Hollandse wokgroenten, maar heb je nog wat restjes groenten in de koelkast? Dan kun je die natuurlijk ook gebruiken voor dit gerecht!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept noedels met vegetarische balletjes en pindasaus

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Breng een pan water aan de kook en kook de mie nestjes zoals aangegeven op de verpakking.
2
Verwarm in een andere pan de zonnebloemolie en bak hierin de wokgroenten en de balletjes 8 min. aan.
3
Voeg in een klein steelpannetje de kokosmelk, pindakaas, suiker en ketjap toe. Breng dit rustig en al roerende aan de kook, zodat alles kan oplossen. Voeg, zodra de saus de mooi opgelost is, de tabasco toe.
4
Meng de noedels met wat saus en serveer de balletjes en groenten erover. Giet er naar wens nog extra saus overheen en top eventueel af met gehakte pinda’s.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Soja
  • Pinda
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via