Noedels met vegetarische balletjes en pindasaus
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Noedels met vegetarische balletjes en pindasaus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Breng een pan water aan de kook en kook de mie nestjes zoals aangegeven op de verpakking.
2
Verwarm in een andere pan de zonnebloemolie en bak hierin de wokgroenten en de balletjes 8 min. aan.
3
Voeg in een klein steelpannetje de kokosmelk, pindakaas, suiker en ketjap toe. Breng dit rustig en al roerende aan de kook, zodat alles kan oplossen. Voeg, zodra de saus de mooi opgelost is, de tabasco toe.
4
Meng de noedels met wat saus en serveer de balletjes en groenten erover. Giet er naar wens nog extra saus overheen en top eventueel af met gehakte pinda’s.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Selderij
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Noedels
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via