Een lasagne die niet in de oven hoeft? Dan ben je bij deze eenpanslasagne met gehakt, champignons en ricotta aan het juiste adres! Ook fijn: het staat ook nog eens in een 30 minuten op tafel.
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Een klassieker uit de Italiaanse keuken: lasagne recepten! Het is een heerlijke maaltijd rechtstreeks uit de oven die geliefd is bij velen van ons. Er zijn talloze varianten te vinden, van vegetarische recepten tot gerechten met vlees of vis, en je kan er eigenlijk al je favoriete ingrediënten wel in kwijt. Of je nu gaat voor een klassieker of er je eigen twist aan geeft, een lasagne is altijd een goed idee. Maar wist je dat je ook lasagne kan maken zonder de oven te gebruiken? Hoe? Uit de pan!
Je leest het goed: lasagne uit de pan. Je kan je favoriete lasagne recept namelijk heel gemakkelijk in één pan maken. Dit scheelt jou bergen afwas en het is ook nog eens makkelijk om te maken. Zo gaan we in dit lasagne recept uit de pan voor een klassiek recept met onder andere bleekselderij, gehakt, knoflook en rode ui. Geef er een twist aan door rode wijn toe te voegen aan de saus en uiteindelijk ga je volop genieten. Deze lasagnette met spek is ook zo’n eenpansgerecht waar je geen genoeg van krijgt. Bij deze lasagnette worden de lasagnebladen ongekookt door de romige pastasaus geroerd, waardoor ze vanzelf garen.
Wanneer je kiest voor een lasagne uit de slowcooker, heb je ook een soort van eenpanslasagne. Omdat je een slowcooker recept in één slowcooker maakt, heb je ook weer minder afwas én hoef je niet uren in de keuken te staan om de pan of oven in de gaten te houden. Heerlijk en een gemakkelijk recept voor het avondeten!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment