Pel en snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur. Voeg de ui en het gehakt toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomato frito, gedroogde oregano en het water toe. Roer door en breng op smaak met peper en eventueel zout.
2
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Snijd elk lasagneblad in de lengte in 3 linten en schep samen met de helft van het basilicum door de saus. Kook de saus 8-10 min. op middelhoog vuur.
3
Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas. Klop de ricotta los met 1 el geraspte kaas (per 4 personen). Verdeel de ricotta over de panlasagne en bestrooi met de rest van de kaas. Kook nog 1 min. met de deksel op de pan, zodat de kaas smelt. Bestrooi met de rest van het basilicum en breng op smaak met peper.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.