Print opties

Sluiten

Parelcouscous met biefstukreepjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel na het afgieten af met koud water.
2
Smelt de roomboter in een pan op middelhoog vuur en bak de biefstuk rondom goudbruin zo lang als jij hem lekker vindt (rare, medium of well done). Verpak het vlees in aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
3
Snijd ondertussen de courgette in blokjes en de radijs in plakjes. Hak de dille en bieslook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de courgette met wat peper en zout in 5 min. rondom goudbruin. Mix ⅚ van de dille en ⅚ van de bieslook met de Griekse yoghurt en wat peper en zout tot een dressing.
4
Doe de parelcouscous samen met de courgette, radijs, mais in een kom en mix met de dressing. Snijd de biefstuk in plakjes en leg over de salade. Top af met de overige dille, bieslook en een snuf peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.