Deze pot pie met stoofvlees en champignons is het ultieme comfort food. Van de rijke, romige vulling met zacht gestoofd vlees, champignons en erwtjes tot krokant laagje bladerdeeg, deze combinatie is een feestje op een herfstachtige dag. Ideaal voor knusse avondjes aan tafel. Kaarsjes aan, drankje erbij en klaar ben je!
Ovengerechten zijn het perfecte comfort food voor druilerige dagen. En die hebben we natuurlijk nogal vaak in ons mooie kikkerlandje. Je kan alle kanten op met gerechten uit de oven. Het maakt niet uit of je nu lang de tijd hebt voor de voorbereiding of kort. En of je nu kiest voor een klassieke lasagne bolognese of een vegetarische Shepherd’s Pie, je bent binnen een mum van tijd weer helemaal opgewarmd. Wij zijn fan!
Ook favoriet: deze heerlijke pot pie met stoofvlees en champignons. Stoofvlees en champignons zijn de perfecte combinatie voor in herfst- en wintergerechten. De vulling van dit ovengerecht is rijk en romig en de rode wijn geeft het nét dat beetje extra. De knapperige bovenkant van bladerdeeg geeft de finishing touch aan de structuur en tijdens het eten waan je je compleet in een gezellige, Engelse pub. Goed te combineren met een glas rode wijn!
Liever een gemakkelijke traybake op tafel toveren? Ook hier vind je bij ons genoeg inspiratie voor. Wat dacht je van deze gezonde zalm traybake met sperziebonen en aardappelen? Ideaal als gezonde maaltijd op een doordeweekse dag. Of ga op de Japanse tour met onze okonomiyaki traybake. Deze is onder andere gevuld met kool en afgetopt met ontbijtspek, sriracha mayo en sesamzaadjes. Weer eens helemaal iets anders. Nog makkelijker maak je het jezelf met deze traybake met vissticks. Ook altijd geliefd bij de kids. Zo zie je maar, met ovengerechten kan je alle kanten op.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment