Quesadilla hoorntjes met paprika, maïs en cheddarkaas
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
12 stuks
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de rode ui en snijd de paprika in blokjes. Meng in een kom de rode ui, paprika en maïs. Breng op smaak met Mexicaanse kruiden en roer de tomatensalsa erdoorheen.
2
Halveer de wraps, besmeer met het tomatenmengsel en bestrooi met cheddarkaas. Rol de wraps op tot een hoorntje. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrooi nogmaals met cheddarkaas en bak 15 min. in de oven.
3
Hak ondertussen de peterselie fijn. Garneer de quesadilla hoorntjes met peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.