Vegetarische Quesadilla Met Zelfgemaakte Kruidenmix
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Vegetarische quesadilla met zelfgemaakte kruidenmix

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten kruidenmix
Ingrediënten quesadilla's
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
1
Meng alle ingrediënten voor de kruidenmix door elkaar.
2
Snijd de paprika in kleine blokjes. Snipper de uien en snijd de koriander fijn. Laat de bonen en mais uitlekken. Meng de paprika, 2/3 van de gesnipperde ui, koriander, bonen, mais en 4/5 gr crème fraîche door elkaar. Breng op smaak met tabasco en de zelfgemaakte kruidenmix.
3
Snijd de chilipeper fijn. Maak de guacamole door de avocado te prakken en te mengen met de overgebleven crème fraîche, ui en de fijngesneden chilipeper. Breng op smaak met peper en zout.
4
Leg 8 wraps naast elkaar op een platte ondergrond en verdeel hier de helft van de geraspte kaas over. Verdeel vervolgens het groentemengsel over de wraps en top af met de rest van de kaas. Leg op iedere belegde wrap een nieuwe wrap, zoals bij een tosti.
5
Bak in twee ruime koekenpannen zonder olie steeds één quesadilla 6 minuten op middelhoog vuur. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Snijd de quesadilla’s in stukken met een pizzasnijder en serveer met de guacamole.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Margo de Zeeuw
Sebastiaan van Eatertainment
Margo de Zeeuw
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mexicaans
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via