Romige Pasta Met Kipfilet In Parmaham
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Romige pasta met kipfilet in parmaham

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Snijd in de lengte van de kipfilets een inkeping zodat deze gevuld kunnen worden. Besmeer de binnenkant van beide kipfilets met roomkaas. Wikkel vervolgens de proscuitto di parma om de kipfilets.
2
Snijd de courgette en zongedroogde tomaten in blokjes en snipper de ui fijn. Verwarm olie in een koekenpan en bak de kipfilets in 15 à 20 min. rondom goudbruin en gaar. Voeg de laatste 7 min. de courgette, zongedroogde tomaten en ui toe en bak dit mee tot de groenten warm zijn. Haal de kipfilets uit de pan.
3
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in plakjes. Voeg de overige roomkaas toe aan de pan met groenten. Roer vervolgens de gekookte pasta door de groenten en roer het geheel goed door elkaar.
4
Serveer de warme pasta met rucola en leg de plakjes kipfilet op de pasta.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Nelleke van der Zee
Belinda van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Romige gerechten
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via