Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Maal de kandijkoeken fijn in de keukenmachine. Verdeel het koekkruim over de glazen. Klop de slagroom stijf.
2
Meng in een ander schaaltje de roomkaas samen met de suiker, vanillepasta en limoenrasp. Voeg het roomkaasmengsel toe aan de slagroom en meng goed door elkaar met de garde van de (staaf)mixer.
3
Pureer in een ander bakje de mango. Snijd ook alvast de sinaasappel in partjes.
4
Doe het roomkaas-slagroommengsel in een spuitzak indien je deze hebt, gebruik anders twee eetlepels, het resultaat wordt dan wat rustieker. Spuit een laagje van de vulling in het glas zodat de koekkruimels zijn afgedekt. Verdeel hier de gepureerde mango overheen gevolgd door een tweede laag van het roomkaas-slagroommengsel. Maak af met de sinaasappelpartjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Cuisine
Hollands
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via