Sinaasappel Cheesecake Glaasjes Met Mango
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Sinaasappel cheesecake glaasjes met mango

Dit lekkere sinaasappel toetje in een glaasje zet je snel op tafel. Ideaal als je zin hebt in iets lekkers, maar ook handig als je eters krijgt. Je kunt dit cheesecake dessert namelijk heel goed voorbereiden. Na het hoofdgerecht pak je hem zo uit de koelkast, ready to eat!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept sinaasappel cheesecake glaasjes met mango

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Maal de kandijkoeken fijn in de keukenmachine. Verdeel het koekkruim over de glazen. Klop de slagroom stijf.
2
Meng in een ander schaaltje de roomkaas samen met de suiker, vanillepasta en limoenrasp. Voeg het roomkaasmengsel toe aan de slagroom en meng goed door elkaar met de garde van de (staaf)mixer.
3
Pureer in een ander bakje de mango. Snijd ook alvast de sinaasappel in partjes.
4
Doe het roomkaas-slagroommengsel in een spuitzak indien je deze hebt, gebruik anders twee eetlepels, het resultaat wordt dan wat rustieker. Spuit een laagje van de vulling in het glas zodat de koekkruimels zijn afgedekt. Verdeel hier de gepureerde mango overheen gevolgd door een tweede laag van het roomkaas-slagroommengsel. Maak af met de sinaasappelpartjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?