Cinnamon rolls, wie is er nou niet gek op dit lekkere recept?! Wij ieder geval wel! Zoals je misschien al op TikTok hebt gezien, zijn deze kaneelbroodjes supermakkelijk te maken! Door croissantdeeg uit blik te gebruiken, hoef je alleen nog maar de vulling en de topping te maken, eitje dus! Deze snelle cinnamon rolls met banaan moet je zeker een keer hebben geprobeerd.
Vind jij het ook zo leuk om desserts klaar te maken? Bekijk dan hier veel meer lekkere desserts!
Wanneer je helemaal zelf het deeg voor cinnamon rolls wilt maken, kun je gistdeeg gebruiken. Dat zorgt voor een luchtige textuur. Een ander veelgebruikt deeg is briochedeeg, dat iets zoeter en rijker is. Beide deegsoorten moeten worden uitgerold, bestrooid met kaneelsuiker en opgerold voordat ze worden gebakken.
De kaneelrolletjes uit dit recept moeten 13 minuten in de oven.
Cinnamon rolls kunnen het beste bewaard worden in afgesloten verpakking op kamertemperatuur gedurende maximaal 2-3 dagen. Om langer te bewaren, kun je ze invriezen en later ontdooien. Verwarm opnieuw in de oven voor het serveren.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment