Tiffin Gele Rijst Gele Curry Met Kip En Chutney
Niveau
Beginner
Tijd
45 min

Tiffin: gele rijst, gele curry met kip en chutney

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten gele rijst
Ingrediënten gele curry met kip
Ingrediënten naanbrood met chutney
Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min
1
Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit olie in een wok en bak de kip in 3 min rondom bruin. Roer de currypasta erdoor en bak 1 minuut mee.
3
Snijd de paprika in reepjes. Snijd de bosui in drieën. Voeg de paprika en bosui toe en bak nog 3 minuten.
4
Schenk de kokosroom erbij en laat 3 minuten stoven. Breng op smaak met zout.
5
Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in punten.
6
Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de mango in blokjes. Meng de sjalotjes en mango met de Hero Gemberjam, rode chilivlokken en azijn.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Janna
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Soort
Curry
Rijst
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via