Print opties

Sluiten

Tiffin: gele rijst, gele curry met kip en chutney

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten gele rijst
Ingrediënten gele curry met kip
Ingrediënten naanbrood met chutney
1
Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit olie in een wok en bak de kip in 3 min rondom bruin. Roer de currypasta erdoor en bak 1 minuut mee.
3
Snijd de paprika in reepjes. Snijd de bosui in drieën. Voeg de paprika en bosui toe en bak nog 3 minuten.
4
Schenk de kokosroom erbij en laat 3 minuten stoven. Breng op smaak met zout.
5
Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in punten.
6
Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de mango in blokjes. Meng de sjalotjes en mango met de Hero Gemberjam, rode chilivlokken en azijn.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.