Tuna melt is zo’n klassiek Amerikaans lunchgerecht dat al jarenlang te vinden is op de menukaarten in de vorm van een sandwich. Inmiddels is het meer dan normaal om deze lekkernij te maken in een andere vorm en voor het diner, zoals deze heerlijke tuna melt wraps. Deze cheesy tuna melt wraps zijn voor ons hét ultieme comfort food voor een doordeweekse avond.
De basis van tuna melt is vrij simpel: tonijn met gesmolten kaas. Klinkt wellicht als een gekke combinatie, maar geloof ons: dit is echt verrukkelijk! De tonijnsalade kan je maken met diverse ingrediënten. Zo kiezen we in dit recept van tuna melt wraps voor een combinatie van tonijn, rode ui, augurken, bieslook, maïs, frites lijn, sriracha saus en piccalilly. Voeg daar wat peper en zout aan toe naar smaak, smeer het op een wrap met cheddar en daarna nog even kort bakken in de oven tot de kaas lekker gesmolten is. Serveer dit direct voor een cheesy effect waarbij de kaas van je wrap afdruipt. Goddelijk!
Naast deze heerlijke tuna melt wraps zijn er nog meer recepten op Eatertainment te vinden met tuna melt in de hoofdrol. Een klassieker is natuurlijk de tuna melt tosti, die wij een Mexicaanse twist geven door guacamole toe te voegen. Of wat dacht je van tuna melt nacho’s voor bij de borrel? Zeker weten dat iedereen hiervan gaat smikkelen! Dit tuna melt borrelbrood is er ook eentje voor in de boeken. Na 10 minuten bereiding schuif je het brood nog 10 minuten in de oven en daarna kan het genieten beginnen.
Niet alleen de tuna melt wraps zijn heerlijk voor het diner, deze tuna melt quiche is er ook eentje die je wilt proberen! Ontzettend makkelijk om te maken en vol van smaak. Of ga voor een twist en maak deze tuna melt met gebakken aardappeltjes, cherrytomaten, kidneybonen en platte peterselie. Een volwaardig diner, maar wél met comfort food.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment