Tuna melt borrelbrood
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Tuna melt borrelbrood

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Snijd de augurkjes fijn.
2
Laat de tonijn uitlekken en meng met yogonaise, tomatenketchup, kappertjes en de augurken voor een tonijnsalade. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd het brood in achten, maar snijd niet helemaal door. Vul de inkepingen met plakken kaas. Verdeel de tonijnsalade tussen de kaas en top af met geraspte cheddarkaas.
4
Bak het tuna melt borrelbrood gedurende 10 tot 15 min. in de oven totdat de kaas helemaal gesmolten is.
5
Snijd de lente-uitjes in ringetjes en garneer over het borrelbrood. Serveer direct.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Annie
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via