Tuna melt borrelbrood
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Tuna melt borrelbrood

Op zoek naar een makkelijk én lekker borrelrecept? Dit gevulde borrelbrood met tonijn is perfect om uit te delen. Binnen 20 minuten tover je een verrassende snack op tafel.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept tuna melt borrelbrood

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Snijd de augurkjes fijn.
2
Laat de tonijn uitlekken en meng met yogonaise, tomatenketchup, kappertjes en de augurken voor een tonijnsalade. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd het brood in achten, maar snijd niet helemaal door. Vul de inkepingen met plakken kaas. Verdeel de tonijnsalade tussen de kaas en top af met geraspte cheddarkaas.
4
Bak het tuna melt borrelbrood gedurende 10 tot 15 min. in de oven totdat de kaas helemaal gesmolten is.
5
Snijd de lente-uitjes in ringetjes en garneer over het borrelbrood. Serveer direct.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Selderij
  • Ei
  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via