Op zoek naar een makkelijk én lekker borrelrecept? Dit gevulde borrelbrood met tonijn is perfect om uit te delen. Binnen 20 minuten tover je een verrassende snack op tafel.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Tuna melt borrelbrood
Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Snijd de augurkjes fijn.
2
Laat de tonijn uitlekken en meng met yogonaise, tomatenketchup, kappertjes en de augurken voor een tonijnsalade. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd het brood in achten, maar snijd niet helemaal door. Vul de inkepingen met plakken kaas. Verdeel de tonijnsalade tussen de kaas en top af met geraspte cheddarkaas.
4
Bak het tuna melt borrelbrood gedurende 10 tot 15 min. in de oven totdat de kaas helemaal gesmolten is.
5
Snijd de lente-uitjes in ringetjes en garneer over het borrelbrood. Serveer direct.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment