Vegan noedels met wortel
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Noedels met champignons en paprika

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Bereid de volkoren noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was en snijd de champignons en paprika in stukken.
2
Schil en rasp de gember. Meng de gember met de sojasaus, sesamolie en knoflookpoeder in een bakje met de champignons, paprika en wortel.
3
Bak de groenten in een wokpan tot alles gaar is. Voeg hier eventueel de overgebleven saus uit het bakje aan toe.
4
Hak de cashewnoten en koriander grof. Schep de noedels door de groenten en serveer met sesamzaad, verse koriander en de cashewnoten.
Wijntip van Yves

Touriga nacional

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Soja
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Corry
Sam van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Balans
Soort
Noedels
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via