Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Bereid de volkoren noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Was en snijd de champignons en paprika in stukken. Schep vervolgens samen met de wortel in een bakje door elkaar.
2
Rasp de gember en meng met de sojasaus, sesamolie, knoflookpoeder en verdeel dit over de groenten. Bak vervolgens de groenten in een wokpan tot alles gaar is, eventuele overgebleven saus uit het bakje voeg je hier aan toe.
3
Hak de cashewnoten grof. Schep de noedels door de groenten en serveer met sesamzaad, verse koriander en gehakte cashewnoten.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Balans
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Vegan
Soort
Noedels

Gemaakt door Eatertainment

Delen via