Vegan noedels met wortel
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Noedels met champignons en paprika

Een lekkere, makkelijke en snelle maaltijd met veel groenten? Probeer dan deze vegan noedels! Boordevol groenten met een heerlijke soja-sesam saus. Serveer met verse koriander en cashewnoten voor een lekkere bite.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept noedels met champignons en paprika

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Bereid de volkoren noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was en snijd de champignons en paprika in stukken.
2
Schil en rasp de gember. Meng de gember met de sojasaus, sesamolie en knoflookpoeder in een bakje met de champignons, paprika en wortel.
3
Bak de groenten in een wokpan tot alles gaar is. Voeg hier eventueel de overgebleven saus uit het bakje aan toe.
4
Hak de cashewnoten en koriander grof. Schep de noedels door de groenten en serveer met sesamzaad, verse koriander en de cashewnoten.
Vinha_da_fonte_wijn
Wijntip van Yves

Touriga nacional

Portugal is een prachtig wijnland wat uitsluitend met inheemse druivenrassen werkt. De meest bekende is de touriga nacional.

Deze Vinha da Fonte is een heerlijk exemplaar. Vol en rijk met veel zwart fruit en specerijen. De druiven groeien op het prachtige schiereiland Setubal ten zuiden van Lissabon. Veel zon en warmte dus. Een mooie combinatie met de rijke smaken van soja en sesam. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via