Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Verwenplank met notenbonbons, vers fruit en yoghurtdip

Even een momentje voor jezelf? Deze heerlijke verwenplank met notenbonbons heb je in een handomdraai op tafel staan. Vul de plank aan met jouw favoriete fruit en noten. In dit recept gaan we voor aardbeien, frambozen, dadels, pistachenoten en walnoten. Dip het fruit in een romige yoghurtdip, optimaal genieten!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten notenbonbons
Yoghurtdip
Fruit om te dippen

Recept verwenplank met notenbonbons, vers fruit en yoghurtdip

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Meng voor de bonbons de ingrediënten in een hakmolen fijn. Rol van het mengsel met je handen 6 gelijke bonbons. Smelt de chocolade au bain-marie. Haal de bonbons door de chocolade en laat de bonbons uitharden op bakpapier. Wil je de bonbons versieren? Versier de bonbons dan vóór het uitharden met wat gevriesdroogd fruit en/of fijngehakte nootje.
2
Meng voor de yoghurtdip in een schaaltje de Griekse yoghurt met rozenwater en honing. Top af met pistachenoten en eventueel rozenblaadjes. Zet de yoghurtdip op een borrelplank samen met de bonbons en garneer de rest van de plank met nootjes en vers fruit om te gebruiken voor de dip.
3
Serveer de verwenplank met een lekkere kop thee.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Noten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via