Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten notenbonbons
Yoghurtdip
Fruit om te dippen
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Meng voor de bonbons de ingrediënten in een hakmolen fijn. Rol van het mengsel met je handen 6 gelijke bonbons. Smelt de chocolade au bain-marie. Haal de bonbons door de chocolade en laat de bonbons uitharden op bakpapier. Wil je de bonbons versieren? Versier de bonbons dan vóór het uitharden met wat gevriesdroogd fruit en/of fijngehakte nootje.
2
Meng voor de yoghurtdip in een schaaltje de Griekse yoghurt met rozenwater en honing. Top af met pistachenoten en eventueel rozenblaadjes. Zet de yoghurtdip op een borrelplank samen met de bonbons en garneer de rest van de plank met nootjes en vers fruit om te gebruiken voor de dip.
3
Serveer de verwenplank met een lekkere kop thee.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Diëten
Eiwitrijk
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via