Print opties

Sluiten

Verwenplank met notenbonbons, vers fruit en yoghurtdip

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten notenbonbons
Yoghurtdip
Fruit om te dippen
1
Meng voor de bonbons de ingrediënten in een hakmolen fijn. Rol van het mengsel met je handen 6 gelijke bonbons. Smelt de chocolade au bain-marie. Haal de bonbons door de chocolade en laat de bonbons uitharden op bakpapier. Wil je de bonbons versieren? Versier de bonbons dan vóór het uitharden met wat gevriesdroogd fruit en/of fijngehakte nootje.
2
Meng voor de yoghurtdip in een schaaltje de Griekse yoghurt met rozenwater en honing. Top af met pistachenoten en eventueel rozenblaadjes. Zet de yoghurtdip op een borrelplank samen met de bonbons en garneer de rest van de plank met nootjes en vers fruit om te gebruiken voor de dip.
3
Serveer de verwenplank met een lekkere kop thee.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.