Arretjescake Met Bastogne
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Arretjescake met bastogne

Ingrediënten

11 stuks
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 30min
1
Bekleed een cakvorm met bakpapier. Smelt de chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laagje kokend water.
2
Smelt de boter in een ander pannetje samen met de basterdsuiker. Roer vervolgens het cacaopoeder erdoorheen.
3
Meng de gesmolten chocolade met het botermengsel en roer circa 5 min. goed door totdat het geheel iets afgekoeld is.
4
Breek de bastogne koeken in stukjes en meng door het boter-chocolademengsel.
5
Schep het geheel in de bakvorm en beweeg even met de vorm zodat het mengsel zich evenredig verdeeld. Laat 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd vervolgens in plakken.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Cake
Desserts
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via