Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Bastogne boterkoek

Ingrediënten

16 stuks
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC en vet een bakvorm in met een klein hoeveelheid roomboter.
2
Meng de bloem, suiker en zout in een kom. Zorg dat de resterende roomboter op kamertemperatuur is. Voeg de overige roomboter en 1 ei toe en meng met je handen tot een dik beslag. Breek de bastognekoeken in grove stukken en meng door het beslag. Verdeel het beslag over de bakvorm.
3
Kluts het andere ei en smeer met een kwastje de bovenkant van de boterkoek hiermee in. Bak de boterkoek 25 min. in de oven. Laat de boterkoek afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Joke
Sebastiaan van Eatertainment
Petra
Jennifer van Eatertainment
Janna
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Cuisine
Hollands
Soort
Gebak
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via