Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten crudité
Ingrediënten charcuterie
Ingrediënten kaas pizza brood
Ingrediënten mini-kaasfondue
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min
1
Blancheer de groene asperges 3 minuten in kokend gezouten water. Snijd de radijsjes en tomaatjes in tweeën, de komkommer in reepjes en pluk de witlofblaadjes van de stronk.
2
Breng de Griekse yoghurt op smaak met peper en zout en serveer met groente op de borrelplank.
3
Snijd de droge worst in dunne plakken en de ossenworst in dikkere plakken. Drapeer de vleeswaren en plakjes worst op de borrelplank. Vul een schaaltje met uitjes en augurken. Schep bij de ossenworst de piccalilly.
4
Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over het deeg.
5
Snijd de uien in ringen en meng met de 3 kazen. Beleg de pizza met het mengsel en bak in het midden van de oven in 15-20 minuten gaar. Serveer de pizza in stukjes afgetopt met fijngesneden lente ui.
6
Snijd het kapje van de camembert en leg er 2 takken rozemarijn in. Leg het kapje weer terug op de camembert en bak in een voorverwarmde oven op 200 graden in 15 min tot een smeuïg geheel.
7
Bak de rosti rondjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met 1 tl aioli en een paar takjes tuinkers. Snijd de manchego kaas in mooie driehoekjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Diëten
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via