Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Breng een pan met water aan de kook en kook de tuinerwtjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg samen met de basilicum, 50 gr. Parmezaanse kaas, citroensap en 1 teentje knoflook toe aan een blender en blend tot een gladde pesto. Breng de erwtenpesto op smaak met peper en zout.
2
Snijd het stokbrood in 12 sneetjes, verdeel ze over een rooster en gril een paar minuten. Snijd ondertussen de champignons in plakjes en pers de resterende knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook samen met champignons 5-10 min. tot de champignons zacht zijn.
3
Haal de broodjes uit de oven. Besmeer met de erwtenpesto en beleg ze met de champignons. Rasp de resterende Parmezaanse kaas over het geheel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via