In deze overheerlijke stoofpot combineert de pittige smaak van de rode peper perfect met de zoete smaak van de kaneel en zoete aardappel. Wij geven dit Mexicaanse gerecht nóg een extra Mexicaans tintje door de chili con carne te serveren met nacho chips.
Een overheerlijke stoofpot gerecht maak je gemakkelijk in de handige BK hapjespan van Blokker. Dankzij de coating met perfecte antiaanbak eigenschappen kun je ingrediënten korter en heter bakken.
Tip: Nog meer receptinspiratie met zoete aardappel? Bekijk de pagina van zoete aardappel recepten en kies jouw favoriet!
De klassieke chili con carne wordt gemaakt met gehakt en bonen met rijst. Maar kies ook eens voor een lekkere variatie hierop! Chili con carne is erg lekker in combinatie met wraps of zoals in dit gerecht met nacho chips. En naast bonen kan je het gerecht natuurlijk vullen met allerlei lekkers.
Voor chili con carne kun je verschillende soorten bonen gebruiken. Kies voor rode bonen of bruine bonen of ga voor kidneybonen.
Chili con carne is een Mexicaans stoofgerecht. Het betekent chili met vlees, wat slaat op het gebruik van gehakt in het gerecht.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment