Print opties

Sluiten

Chili con carne met zoete aardappel en nacho chips

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de rode peper fijn. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd in blokjes. Snijd de zoete aardappelen in blokjes en laat de maïs en kidneybonen uitlekken. Pers het sap van ½ van de limoenen uit.
2
Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg het gehakt toe en bak 5 min. mee. Voeg de rode peper, paprika, zoete aardappelen, mais, kidneybonen, tomatenblokjes, kaneel, komijn, het zout en limoensap toe. Laat 30 min. koken op laag vuur.
3
Snijd de avocado doormidden, schil, verwijder de pit en snijd in plakjes. Snijd de bosuien schuin in ringen en halveer de overige limoen.
4
Serveer de chili con carne met de crème fraîche, avocado, bosui, limoen en nacho chips.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.