Chocolade crêpes-taart met kokosyoghurt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Chocolade crêpes-taart met kokosyoghurt

Ingrediënten

15 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
1u 0min
1
Laat de boter smelten in een steelpan. Voeg de bloem, eieren, suiker, cacao, zout en 65 ml melk toe aan een kom en meng met een garde tot een glad beslag. Voeg de rest van de melk in delen toe. Voeg al roerend de gesmolten boter door het beslag en klop goed door. Laat dit beslag 30 minuten rusten in de koelkast.
2
Schaaf met een mes krullen van 50 gr chocolade. Smelt de rest van de chocolade au bain-marie. Rooster de hazelnoten in een droge pan.
3
Verhit een pan op hoog vuur. Giet 2 eetlepels van het crêpesbeslag in een pan en verdeel over de bodem zodat er een dun laagje ontstaat. Bak de crêpe totdat de bovenkant droog is en draai om. Bak 1 minuut aan de andere kant en haal uit de pan. Herhaal dit totdat het beslag op is.
4
Leg één crêpe op een bord, verdeel 2 el kokosyoghurt over de crêpe en leg hier de volgende crêpe op. Herhaal dit totdat de crêpes op zijn. Maak de bovenkant van de taart af met kokosyoghurt, chocoladeschaafsel, hazelnoten en de gesmolten pure chocolade.
Chocolade crêpes-taart met kokosyoghurt
Chocolade crêpes-taart met kokosyoghurt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Taart
Desserts
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via