Laat de boter smelten in een steelpan. Voeg de bloem, eieren, suiker, cacao, zout en 65 ml melk toe aan een kom en meng met een garde tot een glad beslag. Voeg de rest van de melk in delen toe. Voeg al roerend de gesmolten boter door het beslag en klop goed door. Laat dit beslag 30 minuten rusten in de koelkast.
2
Schaaf met een mes krullen van 50 gr chocolade. Smelt de rest van de chocolade au bain-marie. Rooster de hazelnoten in een droge pan.
3
Verhit een pan op hoog vuur. Giet 2 eetlepels van het crêpesbeslag in een pan en verdeel over de bodem zodat er een dun laagje ontstaat. Bak de crêpe totdat de bovenkant droog is en draai om. Bak 1 minuut aan de andere kant en haal uit de pan. Herhaal dit totdat het beslag op is.
4
Leg één crêpe op een bord, verdeel 2 el kokosyoghurt over de crêpe en leg hier de volgende crêpe op. Herhaal dit totdat de crêpes op zijn. Maak de bovenkant van de taart af met kokosyoghurt, chocoladeschaafsel, hazelnoten en de gesmolten pure chocolade.
Reacties
Plaats nieuwe reactie