Laat de boter smelten in een pan. Voeg de bloem, eieren, suiker, cacao, zout en 65 ml melk toe aan een kom en meng met een garde tot een glad beslag. Voeg de rest van de melk in delen toe. Voeg al roerend de gesmolten boter door het beslag en klop goed door. Laat dit beslag 30 min. rusten in de koelkast.
2
Schaaf met een mes krullen van de helft van de chocolade. Smelt de overige chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Rooster de hazelnoten in een droge pan.
3
Verhit een koekenpan op hoog vuur. Giet 2 eetlepels van het beslag in een pan en verdeel gelijkmatig over de bodem zodat er een dun laagje ontstaat. Bak de crêpe totdat de bovenkant droog is en draai om in de pan. Bak 1 min. aan de andere kant en haal uit de pan. Herhaal dit totdat het beslag op is.
4
Leg één crêpe op een bord, verdeel 2 el kokosyoghurt over de crêpe en leg hier de volgende crêpe op. Herhaal dit totdat de crêpes op zijn. Maak de bovenkant van de taart af met kokosyoghurt, chocoladeschaafsel, hazelnoten en de gesmolten pure chocolade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.