Kerstkransjes zijn al jaren traditie tijdens de feestdagen. Wij geven er een leuke twist aan door ze met chocolade te maken. Met de toppings kan je variëren. Dip jij ze in candy cane stok stukjes, in kokosrasp of in allebei?
Mijn menuplanner
Ingrediënten
20 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Recept chocolatechip kerstkransjes
Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Laat de boter op kamertemperatuur komen, verwarm de oven voor op 190C en vet het donutbakblik in. Klop 150 gr boter met de suiker tot een geheel. Voeg vervolgens de bloem en het zout toe. Voeg het ei en vanille extract toe en roer de chocolade erdoorheen.
2
Giet het beslag in het donutbakblik en bak de koekjes in 10 min. gaar.
3
Laat de koekjes afkoelen en breek ondertussen de candy cane stokken in kleine stukjes. Smeer de bovenkant van de koekjes in met maple siroop en dip ze in de candy cane stukjes of in de kokosrasp.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment