

Wil jij deze Kerst uitpakken met een knallende afsluiter? Ga dan voor deze passion pêche melba met rocky road! Smeuïge passievruchtenroom, sappige perziken en stukjes rocky road vormen samen een spectaculair feestdessert dat je goed al van tevoren kan maken. Zo schep je gemakkelijk voor veel eters een heerlijk dessert op het bordje!
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Bereidingstip: voorbereiden? De rocky road kan je 2 dagen van tevoren maken. De passievrucht-witte chocolademousse, de frambozengelei en de bollen ijs kun je 1 dag van tevoren maken.
Bereidingstip: minder tijd? In plaats van zelf rocky road maken kun je ook kant-en-klare pretzel choco’s en verkruimelde red velvet cookies gebruiken.
Variatietip: in plaats van perziken uit blik kun je ook diepvriesperziken gebruiken.
Combinatietip: serveer met de AH Excellent Kerstmaker frambozencoulis.
Rest tip: serveer de rest van de rocky road de volgende dag bij een kopje koffie!
Variatietip: ook lekker met gevriesdroogde framboos.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment