Op zoek naar een verrassend dessert als afsluiter van een diner? Probeer dan eens deze frambozen chocolade truffeltaart. De zelfgemaakte ganache van 70% pure chocolade en framboos pure chocolade is heerlijk in combinatie met de knapperige taartbodem, pistachenoten en frisse frambozen.
Frambozen zijn lekker fris, zoet en sappig en worden vaak zo uit het vuistje gegeten als tussendoortje. Maar je kan zoveel meer met deze heerlijke fruitsoort! Zo kan je het toevoegen aan tal van salade recepten, als topping gebruiken bij je favoriete pannenkoeken recept én verwerken in bakrecepten. Zo kiezen we in dit recept voor een chocolade truffeltaart met framboos pure chocolade en verse frambozen on top. Hierdoor krijgt de taart een heerlijke zoete en frisse touch, wat zorgt voor een goede balans in combinatie met de 70% pure chocolade en knapperige pistachenoten.
Dat frambozen goed samengaan met pistachenoten laat deze cheesecake met pistache zien. De frambozen geven een frisse toets aan de pistache smaken van de cheesecake. Ook lekker om te proberen is deze romige cheesecake met frambozen. De cheesecake is geheel vegan doordat we kiezen voor plantaardige ingrediënten zoals vegan roomkaas, waardoor iedereen ervan kan genieten. Of wat dacht je van deze no bake citroen cheesecake met frambozensaus? Met een knapperige speculaasbodem, frisse citroenvulling en zoete frambozensaus is dit een favoriet van velen.
Liever een bakrecept met frambozen voor een tussendoortje? Ga dan aan de slag met deze gezonde frambozenkoeken. Dit gezonde recept heeft een basis van koeken gemaakt van amandelmeel en havermeel met daarin een heerlijke frambozenvulling en frambozenglazuur on top. Ideaal om mee te nemen naar je werk! Deze vegan en glutenvrije cake met frambozen is nog zo’n recept dat je gemakkelijk meeneemt. Lekker fris dankzij de frambozen en knapperig dankzij het amandelschaafsel on top.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment