Hak de 70% pure chocolade en de framboos pure chocolade fijn. Doe in een vuurvaste kom en zet weg.
2
Leg de taartbodem op een platte schaal en verdeel 4/5 van de frambozen gelijkmatig over de taartbodem.
3
Doe de slagroom en het vanille-extract in een steelpan en breng dit mengsel al roerend zachtjes aan de kook. Strooi de fijngehakte chocolade erbij en blijf roeren tot er een ganache ontstaat; een glad chocolademengsel met daarin de kleine stukjes framboos uit de EXCELLENCE Framboos pure chocolade.
4
Giet de ganache over de frambozen op de taartbodem en strijk de bovenkant voorzichtig uit, zodat alle frambozen bedekt zijn met een gladde, gelijkmatige laag ganache.
5
Laat de taart helemaal afkoelen en zet minimaal 3 uur afgedekt in de koeling, totdat de vulling hard is.
6
Hak de pistachenoten fijn. Garneer de taart naar smaak met wat pistachenoten en de overige frambozen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.