Print opties

Sluiten

Frittata met tomaat, champignons, paprika en feta

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 stuks
Ingrediënten
1
Snijd de prei, paprika en champignons in kleine stukken en halveer de cherrytomaatjes. Houd 3 tomaatjes apart ter garnering.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hier de groenten in met het paprikapoeder en knoflookpoeder. Voeg peper en zout toe naar smaak.
3
Klop de eieren los in een kommetje en voeg wat peper en zout toe. Schenk het eimengsel over de groenten in de pan. Verdeel 35 gr van de feta over de bovenkant van de frittata. Laat met de deksel op de pan op het laagste vuur ongeveer 10 min. stollen.
4
Leg na de 10 min. een groot bord op de pan en keer hierop de frittata om en leg hem via het bord weer terug in de pan. Verdeel nogmaals 35 gr van de feta over de frittata en bak dan nog voor ongeveer 3 min.
5
Top de frittata af met wat rucola, overige feta en cherrytomaatjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.