Deze gegrilde miso dorade van de BBQ is een smaakvolle en lichte zomerse maaltijd. De dorade wordt gemarineerd in een hartige saus van miso, sojasaus en limoen en daarna perfect gegrild voor een rokerige touch. Geserveerd met een frisse salade van veldsla en kiemgroenten voor balans en textuur. Ideaal als verfijnd hoofdgerecht van de barbecue.
Vis op de barbecue? Zeker doen! Wanneer je vis wilt gaan bereiden op de barbecue, is het natuurlijk goed om te weten hoe je dit doet. Een belangrijk punt is om te weten hoe je verschillende soorten vis bereid. Dit zetten we hieronder op een rijtje:
Wist je dat visrecepten van de barbecue vaak koolhydraatarme recepten én gezonde recepten zijn? Wij geven je een aantal tips van overheerlijke recepten met vis van de barbecue, zodat jij daar deze week nog mee aan de slag kan gaan. Te beginnen met deze zalm op een rookplank. Door zalm op een rookplank te bereiden op de barbecue, krijgt de vis een extra aromatische én rokerige smaak. Lekker om zo te eten of om te serveren met een salade of stokbrood. Houd jij van garnalen? Probeer dan deze garnalenpakketjes van de barbecue. De pakketjes vul je naast garnalen met onder andere babymaïs, bimi en hoisin. Zo krijg je meteen wat groenten binnen! Ook lekker: calamares van de barbecue. Een heerlijke snack voor tijdens een gezellige borrel!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment