Geitenkaas Borrelballetjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Geitenkaas borrelballetjes

Liefhebber van geitenkaas? Dan mag dit hapje niet ontbreken tijdens een borrel! De balletjes van geitenkaas zijn bedekt met verschillende toppings voor een ware smaaksensatie. Heerlijk in combinatie met crackers en bovendien een echte eyecatcher op tafel!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

18 personen
Ingrediënten

Recept geitenkaas borrelballetjes

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Rol 18 balletjes van de geitenkaas.
2
Strooi paprikapoeder en bieslook in een diep bord. Rol 6 geitenkaasballetjes door het paprika-bieslookmengsel. Zorg ervoor dat de balletjes goed bedekt zijn met de kruiden.
3
Hak de pistachenoten fijn en leg in een diep bord. Rol 6 geitenkaasballetjes door de pistachenoten en zorg ervoor dat de balletjes wederom goed bedekt zijn.
4
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Hak fijn. Smeer met een kwastje de 6 overgebleven geitenkaasballetjes in met honing en haal vervolgens door de fijngehakte pijnboompitten. Zorg er hier ook voor dat de balletjes goed bedekt zijn met de pijnboompitten.
5
Serveer de geitenkaasballetjes met de rozemarijn crackers.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via