Gnocchi is een ontzettend veelzijdig product uit de Italiaanse keuken. Je kunt de gnocchi koken of bakken, maar ook gebruiken in een ovenschotel of verwerken in een traybake. In dit gerecht wordt de gnocchi gekookt, waardoor hij een beetje plakkerig wordt. Hierdoor hecht de romige boerenkoolsaus zich perfect aan de gnocchi. Afgetopt met blauwe kaas en walnoten is dit een gerecht met pit én bite!
Kun je geen genoeg krijgen van gnocchi? Dat snappen we! Probeer naast deze lekkere boerenkool recept van gnocchi met zelfgemaakte boerenkoolsaus ook eens deze krokante gnocchi in romige witte wijnsaus. De saus is lekker fris, wat goed matcht met de krokante gnocchi. Of ga voor makkelijk met deze gnocchi uit de oven met zwarte olijven, cherrytomaatjes en verse spinazie! Alles wordt gemaakt in een traybake, waardoor je weinig werk hoeft te verrichten. Onze favoriet? Gnocchi carbonara. Normaliter maak je spaghetti carbonara, maar wij vinden gnocchi er nét zo lekker bij! Nog meer gnocchi recepten, bekijk ze hier.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment