Breng een pan met water aan de kook en kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een half kopje kookvocht op bij het afgieten.
2
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en pers uit. Verbrokkel de blauwe kaas en hak de walnoten grof.
3
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui. Voeg de boerenkool samen met de knoflook en wat peper en zout toe. Bak 5 min.
4
Pers het sap uit de citroen. Voeg de boerenkool samen met het opgevangen kookvocht, het citroensap, de helft van de blauwe kaas en peper en zout in de blender en mix tot een gladde saus.
5
Giet de boerenkoolsaus terug in de pan en voeg de gnocchi toe. Roer het geheel door elkaar. Verdeel de gnocchi over de borden en garneer met de resterende blauwe kaas en walnoten. Top af met peper.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.