Italiaanse Rucolasoep Met Verse Tortelloni
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min

Italiaanse rucolasoep met tortelloni

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Verhit de olijfolie in een diepe pan en bak hierin de roerbakgroente 5 minuten. Voeg de aardappelblokjes, water en bouillonblokjes toe, breng aan de kook en laat 15-20 minuten zachtjes sudderen.
2
Voeg de slagroom en de rucola toe en pureer met een staafmixer. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel wat zout.
3
Breng in een andere pan ruim water aan de kook en kook hierin de tortelloni in 6 minuten beetgaar.
4
Serveer de soep met de tortelloni en garneer met de tomatenpartjes, pijnboompitten en geraspte kaas. Druppel vlak voor het serveren wat extra vierge olijfolie in de soep en geef er stevig bruin brood met roomboter bij!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

leonoor
Jennifer van Eatertainment
JLo
Sebastiaan van Eatertainment
Nelleke van Wezenberg
Kees van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Balans
Soort
Soep
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via