Papadums Met Tonijntartaar
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Papadums met tonijntartaar

Papadums worden in India veel gegeten als bijgerecht. De knapperige pannenkoek is ideaal om ergens in te dippen of om te beleggen. In dit gerecht beleggen wij de papadums met tonijntartaar en appel als frisse tegenhanger.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept papadums met tonijntartaar

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Hak de bieslook fijn en meng de bieslook, olijfolie, appelazijn, limoensap en mosterd tot een vinaigrette.
2
Snijd de tonijnsteaks en appel in kleine blokjes. Meng de appel- en tonijnblokjes met de sesamzaadjes en de helft van de vinaigrette.
3
Snijd de komkommer en radijsjes in plakjes en de bosui in ringetjes.
4
Verdeel de tonijntartaar over de papadums. Top af met de komkommer, radijs en bosui en besprenkel met de rest van de vinaigrette.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Sesamzaad
  • Vis
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via