Papadums worden in India veel gegeten als bijgerecht. De knapperige pannenkoek is ideaal om ergens in te dippen of om te beleggen. In dit gerecht beleggen wij de papadums met tonijntartaar en appel als frisse tegenhanger.
Serveer bij het visgerecht deze mooie Grüner Veltliner van AUT von Waldschütz. Een klassieke topwijn, die deels heeft gerijpt in een eikenhouten vat. Deze prachtige witte wijn heeft een kenmerkende pepertje met heldere en zuivere fruitaroma’s.
Ontdekken wat jouw smaakprofiel is, zodat je wijnspijscombinaties kunt kiezen afgestemd op jouw smaak? Doe de test en ontvang 25% korting op je bestelling bij Wijnvoordeel.nl!
De papadums zijn niet alleen super leuk om te serveren als bijgerecht tijdens een diner, maar ook tijdens een gezellig lunch met verschillende gerechten. Dek de tafel met leuke accessoires en met verschillende gerechtjes. Kies jouw favoriete lunch recepten en verras jouw tafelgasten.
Er zijn veel verschillende soorten pannenkoek recepten, waarvan je waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt. Zo ook deze knapperige pannenkoek, de papadums. Zin in een pannenkoekenfeestje? Ontdek de lekkerste variaties op de pagina met alle pannenkoeken recepten!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment