Rode Bietenwraps Met Linzen En Cottage Cheese
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Rode bietenwraps met linzen en cottage cheese

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Meng de cottage cheese met het chilipoeder en citroenrasp naar smaak. Houd wat citroenrasp achter ter garnering.
2
Snijd de radijsjes en komkommers in dunne plakjes. Verwijder de schil en pit van de avocado en snijd deze in plakjes.
3
Beleg de wraps met het cottage cheese-mengsel. Vul de wraps met veldsla, linzen, radijsjes, komkommer en avocado. Breng op smaak met peper en zout. Top de rode bieten wraps af met de overgebleven citroenrasp.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Balans
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via