Rode Koolsalade Met Knapperige Inktvisringen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min

Rode koolsalade met knapperige inktvisringen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 185˚C. Verpak de paprika in aluminiumfolie en laat deze 20 minuten roosteren in de oven. Bereid de diepgevroren inktvisringen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd de rode kool in dunne plakjes. Maak de kool een beetje los met je vingers en zet opzij. Snijd de bieslook, augurkjes en appel fijn en meng met de kappertjes, mayonaise en mosterd tot een saus. Breng op smaak met peper en zout.
3
Haal de paprika uit de oven en verwijder de zaadlijst en het steeltje. Snijd de paprika in blokjes en meng samen met de olijven door de rode kool.
4
Snijd de peterselie fijn en strooi deze over de rode koolsalade. Serveer de salade met de zelfgemaakte tartaarsaus, de knapperige inktvisringen en een partje limoen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via