Verwarm de oven voor op 185˚C. Verpak de paprika in aluminiumfolie en laat deze 20 minuten roosteren in de oven. Bereid de diepgevroren inktvisringen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd de rode kool in dunne plakjes. Maak de kool een beetje los met je vingers en zet opzij. Snijd de bieslook, augurkjes en appel fijn en meng met de kappertjes, mayonaise en mosterd tot een saus. Breng op smaak met peper en zout.
3
Haal de paprika uit de oven en verwijder de zaadlijst en het steeltje. Snijd de paprika in blokjes en meng samen met de olijven door de rode kool.
4
Snijd de peterselie fijn en strooi deze over de rode koolsalade. Serveer de salade met de zelfgemaakte tartaarsaus, de knapperige inktvisringen en een partje limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.